Summer Universities Deadline: 28th of April at noon!
Loginnaam:
Wachtwoord:

Gegevens vergeten? | Registreren!
AGENDA
Batavierenrace!
Start Vandaag
28 apr t/m 30 apr
Brusselreis
1 mei t/m 3 mei
Games of Gotcha
3 mei t/m 20 mei
Pre-Agora Event
18 mei t/m 23 mei

Klik hier voor de volledige agenda
EUROPESE AGENDA
CONTACT

Postbus 1456
9701 BL Groningen
board(at)aegee-groningen(dot)nl

Pelsterstraat 23
Ma t/m Do van 13:00 tot 17:00
tel/fax: 050 3635634

Wekelijkse borrel:
Elke woensdag vanaf 22.00 uur
De Brouwerij (Poelestraat 27)

Juridical

De Juridische Commissie der AEGEE-Groningen, hierna te noemen ‘de Juridical’, houdt zich bezig met de juridische aangelegenheden van de vereniging. Zo is zij verantwoordelijk voor een juridische toetsing van de Statuten alsmede van het Huishoudelijk Reglement (hierna: het HR), en draagt zij zorg voor een rechtsgeldige besluitvorming tijdens de ALV. Tevens fungeert de Juridical als vraagbaak en adviseur van het bestuur omtrent juridische kwesties.

Ook leden der AEGEE-Groningen zijn bevoegd om bij de Juridical een reactie met betrekking tot juridische aangelegenheden op te vragen. Deze mogelijkheid wordt geboden op grond van artikel 38, vierde lid van het HR. Met betrekking tot voorstellen tot wijziging van het HR kunnen leden desgewenst een goedkeuring in de zin van art. 38 lid 3 HR aanvragen.

Het hiervoor beschikbaar gestelde e-mailadres is juridical(at)aegee-groningen(dot)nl en wordt enkel door de Juridical ingezien. Dit om het onafhankelijke karakter van de Juridical te kunnen waarborgen.

Teneinde bovenstaande taken uit te voeren pleegt de Juridical geregeld onderling overleg. Uiteraard onderhoudt zij nauwe banden met het bestuur. De Juridical bestaat uit Lisette Kunst, Anne Bus en Joyce Schulte. 

De juridical is nog op zoek naar nieuwe leden, lijkt het je leuk lid te worden van deze geweldige groep? Neem dan contact met ons op!

 

Uw banner/logo hier? Neem dan contact op via deze pagina!
Shirt a la Minute
Voor de mooiste spullen ga je natuurlijk naar Bol.com! AEGEE-Groningen krijgt hier een mooi bedrag voor, elke keer weer als jij wat bestelt via deze link!

Bekijk op bol.com
De Brouwerij
Pricewise
Copyright © 2003-2017 AEGEE-Groningen