In beweging met de BataCie

Voor het eerst bestaat er nu een commissie voor de Batavierenrace! En voor alle sportievelingen onder ons, maar ook voor de feestbeesten nodigen we jullie uit om met ons mee te doen! De Batavierenrace is ‘s werelds grootste estafetteloop van Nijmegen naar Enschede. Dit jaar vindt dit plaats in het weekend van 10, 11 en 12 mei. We zijn al een tijdje elke maandag gezellig aan het trainen hiervoor, dus kom zeker een keer met ons meedoen (18.00 bij Café Zondag in het Noorderplantsoen). De afstanden van de Bata liggen tussen de 3,5 km en de 10 km, dus voor iedereen wel wat. Na de hardloopwedstrijd is er een machtig mooi feestje op de campus van de UT in Enschede met alle deelnemers, dat wil je niet missen!! Stel je daar nog een lekker zonnetje bij voor en dit weekend ga je nooit meer vergeten.

Vraag jij je af wie dit geweldige spektakel allemaal mogelijk maken? Dan stellen we ze bij deze even voor.

Te beginnen met Marlijn, onze voorzitter, die zelf ook al mee heeft gedaan aan de Batavierenrace en als oud bestuur natuurlijk super goed is in het organiseren van allerlei verschillende evenementen. Ze houdt van hardlopen en bier drinken, dus dit evenement is haar op het lijf geschreven.

David, onze promokoning. Vorig jaar onderdeel van de SportCie en daarmee ook de Batavierenrace al eens heeft georganiseerd. Onder het genot van een biertje kan hij je alle ins en outs vertellen over dit epische evenement.

Esmee, onze secretaris deed vorig jaar de Exchangecommissie, maar komt nu dit team versterken. Esmee is op dit moment haar scriptie aan het schrijven en dus haar bachelor aan het afronden, maar een weekend rennen en feesten kan daar zeker wel even tussendoor.

Anne is onze penningmeester. Ze heeft zowel ervaring met hardlopen als met centjes tellen dus een onmisbare kracht in onze commissie. Door haar studie Geografie en Planologie heeft ze ook super goede navigatie skills die we waarschijnlijk wel nodig gaan hebben tijdens de Batavierenrace. Naast AEGEE houdt Anne zich momenteel ook bezig met haar scriptie, maar zo’n mooi weekend gaat ze niet uit de weg.

Kort samengevat, of je nou wel of niet kan hardlopen, een mooi feestje wordt het zeker en mocht je sportmotivatie missen, kom dan een keer op maandag met ons mee trainen!

 

Veel liefs van de Batacie

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl