Wie is … het SAC?

Het Sollicitatie Advies Comité (SAC) bestaat dit jaar uit Paul Veldhuyzen en Marlijn Botter, namens de Raad van Advies, en Tamara Koekkoek en Annelies Kamphuis, namens het bestuur. Nu de periode van start is gegaan waarbij men de eerste, vrijblijvende gesprekken kan aanvragen, is het tijd om het SAC eens onder de loep te nemen!

Te beginnen met Paul. Paul “Worstenbroodje” Veldhuyzen. Sommigen zullen hem misschien kennen als President en European Affairs Director van het jaar 2016-2017, en dus waarschijnlijk ook weten van zijn voorliefde voor worstenbroodjes. Indien dit niet het geval is, ken je hem vast als de cynische Paul van de AEGEE-Groningen groepsapp. Binnen ongeveer 0.03 seconden staat Paul klaar met een on point woordgrap. Niemand is veilig! Op worstenbroodjes na, houdt Paul ook erg van online gamen, is hij vastberaden de juiste mol van ‘Wie is de Mol?’ te ontmaskeren en kennen zijn kleren vaak leuke patroontjes. Om te eindigen met misschien wel het belangrijkste van Paul: als groepsoudste en dus de meest wijze in ons midden, is hij zeker een onmisbaar onderdeel binnen het SAC.

Op Paul na vormt Marlijn dit jaar de groepsoudste binnen het SAC. In het jaar 2017-2018 maakte Marlijn aka Marly deel uit van het XXXste bestuur van AEGEE-Groningen als Local Affairs Director en Fundraising Responsible. Daar houdt  haar activiteit bij AEGEE niet op – naast het SAC houdt haar functie binnen de Raad van Advies en haar rol als voorzitter binnen de BataCie haar lekker bezig. Een echte actieveling dus, wat goed van pas komt bij het motiveren van mensen tot deelname aan de Batavierenrace. Immers, bijzijn is meemaken – hetgeen ook geldt voor haar liefde voor Twents carnaval. In haar vrije uurtjes geniet ze graag van kaas met wijn (of andersom), wat haar tot volwaardig lid en tevens medeoprichter van het Waas-en-Kijn-genootschap maakt. Daarentegen is ze ook niet vies van een speciaal biertje op z’n tijd – deze Tukkerse is een levensgenieter pur sang!

Tamara, laten we reëel zijn, is het enige nuttige lid van het SAC. Tamara doet eigenlijk alles, ze maakt notulen van belangrijke besprekingen en beantwoordt ook wel erg veel van de mailtjes. De rest probeert vragen te beantwoorden bij eerste gesprekjes en te stellen bij tweede gesprekjes, maar het blijft wel bij proberen. Gelukkig is Tamara er nog voor de echt informatieve antwoorden en pittige vragen. Maar wie is deze persoon eigenlijk? Wat schuilt er achter dit gordijn van competentie? Ik weet het ook niet. En dat maakt Tam-Tam nou net zo speciaal, als Secretary en FR-Responsible van het 31ste bestuur weet iedereen wie ze is (degene die het bier op de plank krijgt bij onze mooie vereniging) maar in het SAC is zij een soort Zorro, strijdend voor goede info verstrekking, kwalitatieve  sollicitaties, en het verlenen van rechtvaardige adviezen. SAC-Zorro-Tam-Tam, brengt competentie en mysterie naar het SAC in de zoektocht naar het XXXIIste bestuur der AEGEE-Groningen.

Tot slot Annelies. Eigenlijk hoef ik jullie niet meer aan haar voor te stellen, maar dat doe ik lekker toch. Onze Annelies, President van het 31e bestuur der AEGEE-Groningen én van het huidige SAC. Naast haar zoektocht naar een 32e bestuur houdt Annelies zich bezig met pugs, het vermijden van kaas, prachtige creaties photoshoppen (zie bovenstaande afbeelding) en de andere leden van het 31e bestuur in het gareel houden. Dat je als President van AEGEE-Groningen ook wel eens fouten maakt bleek maar weer toen Annelies een verkeerde vlucht had geboekt en noodgedwongen 24 uur op Schiphol moest verblijven. Verder is ze vrij capabel en heeft ze in een jaar tijd veel verschillende AEGEE evenementen bezocht in binnen- en buitenland. Voor vragen kan je dan ook altijd bij haar terecht.

Zou je graag een eerste, geheel vrijblijvend gesprek willen aanvragen? Of zou je graag van meer informatie willen voorzien? Twijfel niet om een mailtje te sturen naar aegee.sac@gmail.com! Uiteraard staan Paul, Marlijn, Tamara en Annelies ook persoonlijk klaar om al jullie brandende vragen te beantwoorden.

Met veel liefs,

Het Sollicitatie Advies Comité 2019

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl