Waarom Astrid lid is geworden bij AEGEE-Groningen

Voordat ik begon met studeren afgelopen jaar heb ik meegedaan aan de KEI-week. Van tevoren had ik niet de intentie om lid te worden van een (studenten)vereniging. Ik wist echter wel dat ik het heel leuk vond om te reizen en dat ik dat in mijn studententijd graag meer wilde gaan doen! Tijdens de KEI-week hield AEGEE een workshop over goedkoop reizen en dat vond ik heel leuk en interessant. Via de workshop leerde ik AEGEE kennen en tijdens andere activiteiten van de KEI-week hoorde ik daarna zo veel leuke verhalen over AEGEE, dat ik uiteindelijk lid ben geworden.

Voordat ik lid werd, verwachtte ik dat AEGEE een open vereniging zou zijn waar iedereen welkom is. Daarnaast verwachtte ik – misschien nog wel belangrijker – dat ik veel en goedkoop zou kunnen reizen! AEGEE bleek uiteindelijk zeker te zijn wat ik had verwacht, maar het is eigenlijk nog veel meer dan dat. Ik heb hele goede vrienden gemaakt bij AEGEE en ik heb een plekje gevonden waar ik me thuis kan voelen. Daarnaast heb ik nu ook al heel veel mooie reisjes gemaakt: sinds februari ben ik zo’n zes keer naar het buitenland geweest! Daarnaast heeft vooral AEGEE op het Europese niveau me verrast: toen ik lid werd, had ik eigenlijk niet door hoeveel mogelijkheden AEGEE daarin had. Op het introductiekamp hoorde ik voor het eerst over alle interest groups, working groups en Europese evenementen en daar werd ik meteen enthousiast door. Deze zomer ben ik dan ook op Summer University naar Salerno geweest, en dat was een hele leuke en mooie ervaring! Kortom, ik heb er nooit spijt van gehad dat ik lid ben geworden van AEGEE-Groningen en kan het zeker aan iedereen aanraden.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl