De Grote Praktische Valentijnswijzer

Resultaten

Uiteten met je teerbeminde: je hebt geld over en kan daardoor goedmaken dat je Valentijn bent vergeten. Bovendien is het ook weleens fijn om daadwerkelijk lekker eten te eten in plaats van pasta pesto à la huize ‘geen-schoonmaakrooster’.

Romantisch zelfgemaakt diner: geld heb je dan niet echt, maar met behulp van wat waxinelichtjes, de Allerhande en een beetje geduld heb je dezelfde ervaring als hierboven.

Netflix alleen: jij hebt niks met dat commerciële Valentijn. Jij en je significant other hoeven niks te doen om te weten dat jullie van elkaar houden. Als beloning voor je afwijzing van de consumptiemaatschappij mag je met een bak ijs een Modern Family marathon houden (misschien wel het leukst met zijn tweeën).

Accie Valentijnsfeest: single of niet single, dit wordt sowieso leuk. Ga op zoek naar je match en wie weet vind je wel de liefde van leven. Of ga niet op zoek en heb een leuke avond met AEGEE.

Kattencafé: Valentijnsdate met de poezen ideaal voor als je niet zo extrovert bent. Ga lekker zitten met een kopje thee. Misschien kom je nog wel een kattenliefhebber tegen en als je niet meer weet wat je moet zeggen kun je altijd een kat oppakken ter afleiding.

Tinder: een nieuwe klassieker. Met dozijnen mensen die op dezelfde dag naar hetzelfde op zoek zijn moet hier een beetje liefde te vinden te zijn en heb je met een vlotte babbel zo een date te pakken.

Netflix en pizza: helaas, het zat er dit jaar weer niet in. Gelukkig maakt dat voor jou niks uit want je hebt je twee minnaars: Netflix en pizza. En wie weet, misschien is de bezorg(st)er wel heel knap en single.

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl