Nieuw bij AEGEE: en nu?

Dag nieuwe leden! De KEI-week zit er op en ondanks het warme weer en het nuttigen van vele biertjes heeft de IntroCie het voor elkaar gekregen om een spectaculaire introductieperiode te organiseren. Tijdens deze intro kunnen jullie kennis maken met alle mooie gekken die al lid zijn en natuurlijk ook met alle nieuwe leden. Aan de hand van ons programma zullen jullie elkaar beter leren kennen, eventueel onder het genot van een lekker drankje. Dit alles heeft natuurlijk ook een geweldig thema, maar deze houden we nog even geheim om de spanning er in te houden….

Elke woensdagavond kunnen jullie elkaar in kleine groepjes leren kennen tijdens de beroemde introdiners (voorheen ‘eurodiners’ genoemd), waarbij een paar AEGEE-leden lekker voor jullie zullen koken en zorgen voor de nodige drank (en fris) voor een klein bedrag.  Hierna kun je als je dat leuk vindt samen met je groepje door naar de wekelijkse borrel in de Ome Ko. De borrel is niet alleen een goede plek om goedkoop te drinken (1 euro per drankje!), maar ook om een goed gesprek aan te gaan met je mede-AEGEE’ers. Menig goede vriendschappen zijn ooit begonnen op de wekelijkse borrel.

Nieuw bij AEGEE en nu

De (gratis!) intropicknick op 3 september is een andere mogelijkheid om je mede-AEGEE’ers te leren kennen en bij het Speeddaten kun je ze al helemaal het hemd van het lijf vragen. Ook kun je luisteren naar ervaringen over de excursies, SU’s of liftwedstrijden waaraan leden hebben deelgenomen, of informatie inwinnen over commissies. Verder organiseren we voor de kroegtijgers onder ons een heuse AEGEE Kroegentocht, waarbij je gelijk alle leuke kroegen in Groningen leert kennen, immers: er gaat niks boven Groningen! Wat je ook niet mag missen is de Local Culture Night, iets wat binnen AEGEE een waar begrip is. Dit is de kans allerlei drankjes en hapjes te proberen, afkomstig uit verschillende culturen.

Een absoluut hoogtepunt zal het, nu al legendarische, introductiekamp op Schiermonnikoog zijn. Hier zal de TOX-bar onveilig worden gemaakt en kan worden genoten van de warmte van het kampvuur. Ook verkennen we samen het prachtige eiland tijdens het ‘Puzzle Adventure’. Zet snel 25 t/m 27 september in je agenda voor deelname aan het Schierkamp, want hier geldt: bij zijn is meemaken! (Let op: vol=vol, dus meld je snel aan!)

Als afsluiting van de introductieperiode bieden wij jullie zowel een einddiner als een eindfeest aan, waar herinneringen kunnen worden opgehaald, vriendschappen nog een wat stevigere bodem krijgen en nog één keer (ach, daarna ook nog wel) helemaal losgegaan kan worden!

Wij hebben er ontzettend veel zin in en we hopen dat jullie je in grote getale gaan opgeven om de introductieperiode tot een groot succes te maken.

Voor meer informatie en vragen mag je altijd mailen naar intro@aegee-groningen.nl of kijk op onze facebookpagina voor het uitgebreide programma en updates: https://www.facebook.com/pages/Introcie-AEGEE-Groningen/308957125833084

 

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl