Verhuisbericht!

Misschien meegekregen via de wekelijkse mail, gelezen op de website of op de Gronoloog: AEGEE-Groningen is verhuisd. Het pand, de kern van de vereniging waar lief en leed gedeeld is, heeft een andere locatie gekregen in de stad Groningen. De Pelsterstraat 23 is na een week inpakken, troep en uitpakken de locatie van het bestuur geworden. Op maandag zijn we begonnen met inpakken, mooi op tijd… totdat je dinsdag tijdens de BV geen kopje meer kan vinden en documenten en andere handige dingen al in dozen zitten. Woensdag was het eindelijk zover, de verhuizing zelf. Het CUOS had een tiental stoere verhuismannen geregeld, waardoor wij fluitend op ons fietsje achter de vrachtwagen aangingen naar het nieuwe pand. Aldaar zijn we meteen maar aan het uitpakken geslagen. Donderdag zouden er nog meubels bij komen en met de stapel dozen was dat onmogelijk om op wat voor manier dan ook naar binnen te krijgen. Vrijdagmiddag was de eerste en meteen geslaagde pandactiviteit. De commissie kamer is misschien wat kleiner maar daarom niet ongezelliger hebben de aanwezige leden bewezen. Na een dikke drie uur van pret, zingen en spelletjes was het pand goed ingewijd en wist iedereen dat AEGEE in ‘da house’ was. Een bijzondere week in ons bestuursleven! Mocht je ook nieuwsgierig zijn geworden naar het nieuwe kantoor, kom gerust een keer langs tijdens openingstijden.

Liefs, het 26e bestuur der AEGEE-Groningen

Sponsors

Inshared
Parcel Pro
Sliponline
Baktotaal
Ledlampen kopen
Rotim.nl Verpakkingen
Shops United
Stellingstunt
Online marketing bureau Traffic Today
Verzekering.nl