AEGEE your bike
28 jun
Loginnaam:
Wachtwoord:

Gegevens vergeten? | Registreren!
MEDEDELINGEN
Er zijn op dit moment geen mededelingen.
CONTACT

Postbus 1456
9701 BL Groningen
board(at)aegee-groningen(dot)nl

Pelsterstraat 23
Ma t/m Do van 13:00 tot 17:00
tel/fax: 050 3635634

Wekelijkse borrel:
Elke woensdag vanaf 22.00 uur
De Brouwerij (Poelestraat 27)Alumnidag

De officiƫle uitnodiging is eruit dus Alumni check je mail! We geven de niet alumni oudleden ook graag de optie om deel te nemen. Voor een deel van de activiteit dient er dan wel een machtiging getekend te worden. Het zelfde geld voor onze gewone leden. Het programma gedurende dag is als volgt: - Gedurende de dag zullen wij deelnemen aan een aantal activiteiten georganiseerd in het kader van Groninginnedag en kan iedereen vrij aansluiten of afsplitsen (Niet iedereen zal hetzelfde willen doen). Klik hier als je wat meer wil weten over Groninginnedag. https://toerisme.groningen.nl/evenementen-groningen/groninginnedag - In de avond zullen we gezamenlijk eten (grillen) mogelijk van het budget en bowlen van zeker het budget voor de Alumnidag (Dit is dus alleen voor de Alumni kostenloos inbegrepen). - We sluiten daarna de dag af met een borrel.

Klik hier voor meer informatie


Type: Activiteit
Op 24 jun

Niet alle activiteiten zijn open voor niet-leden, wil je je ergens voor opgeven of meer informatie neem dan vooral contact met ons op via deze pagina of mail naar board(at)aegee-groningen(dot)nl

Uw banner/logo hier? Neem dan contact op via deze pagina!
De Brouwerij
Voor de mooiste spullen ga je natuurlijk naar Bol.com! AEGEE-Groningen krijgt hier een mooi bedrag voor, elke keer weer als jij wat bestelt via deze link!

Bekijk op bol.com
Shirt a la Minute
Pricewise
Copyright © 2003-2017 AEGEE-Groningen