Laatste Borrel
5 jul
Loginnaam:
Wachtwoord:

Gegevens vergeten? | Registreren!
MEDEDELINGEN
Er zijn op dit moment geen mededelingen.
CONTACT

Postbus 1456
9701 BL Groningen
board(at)aegee-groningen(dot)nl

Pelsterstraat 23
Ma t/m Do van 13:00 tot 17:00
tel/fax: 050 3635634

Wekelijkse borrel:
Elke woensdag vanaf 22.00 uur
De Brouwerij (Poelestraat 27)Beertasting + The Art of the Possible

Woensdag 21 juni aanstaande houdt de EuropaCie de laatste Europacie-activiteit (en vieren wij het begin van de zomer!) Dit willen wij graag doen met een activiteit voorafgaand aan de borrel: namelijk een bierproeverij! Wij zullen enkele Europese speciaal biertjes voor jullie uitzoeken en er iets over vertellen, daarna mogen jullie natuurlijk zelf proeven! De beste bierkenner, maakt kans op meer bier (douche). Tevens zullen wij met ons biertje in de hand kijken naar de enige echte AEGEE film: The art of the possible. Na de film is er nog ruimte voor spelletjes, maar om 10 uur willen wij met zijn allen naar de borrel verplaatsen! Dit alles vindt plaats in het Humanistisch Verbond, Wees erbij, dit is je laatste kans om de Eurosquad in werking te zien! p.s. het kost niets!!!!

Klik hier voor meer informatie


Type: Activiteit
Op 21 jun

Niet alle activiteiten zijn open voor niet-leden, wil je je ergens voor opgeven of meer informatie neem dan vooral contact met ons op via deze pagina of mail naar board(at)aegee-groningen(dot)nl

Uw banner/logo hier? Neem dan contact op via deze pagina!
De Brouwerij
Pricewise
Shirt a la Minute
Voor de mooiste spullen ga je natuurlijk naar Bol.com! AEGEE-Groningen krijgt hier een mooi bedrag voor, elke keer weer als jij wat bestelt via deze link!

Bekijk op bol.com
Copyright © 2003-2017 AEGEE-Groningen